Menu Luk

Glade kunder, kreativitet og nørderi hos Echo design

Hovedingredienserne hos Echo design er glade kunde, kreativitet og nørderi.

Echo design samler på glade kunder med behov for hjælp indenfor markedsføringsstrategi, sociale medier, Google Ads, e-mail markedsføring, grafisk design, webdesign og SEO.

Er din virksomhed klar til markedsføring der skaber genlyd i din branche?

Hvis JA, betyder det at din virksomhed får budskaberne sendt mere målrettet ud og dermed bliver mere synlig online. Mere synlighed bringer din virksomhed tættere på dit mål, eksempelvis at få flere kunder eller få en mere brugervenlig hjemmeside.

Det fede ved online markedsføring er også, at resultaterne kan måles gennem data. Data kan f.eks. indsamles via Google Analytics eller Facebook, hvis din virksomhed er sat op til det.

Om Echo design

Echo design så første gang lyset i år 2015. Dengang blev den brugt som portfolio under min uddannelse som multimediedesigner. Echodesign.dk domænet købte jeg med henblik på at det skulle bruges til noget større en dag.

En opsigelse i forbindelse med Covid-19 blev startskuddet til at Echo design startede op i oktober år 2020.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Du må selvfølgelig ikke misforstå mig for coronavirus er en alvorlig sag, som jeg tager meget seriøs. Derfor kan du også som kunde hos Echo design vælge videomøder, hvilke jeg vil foretrække fremfor et almindelig telefonmøde.

Et videomøde er for mig næsten som et fysisk møde fordi vi kan se hinanden. Ved videomøder, så gør vi det på den måde som er nemmeste for din virksomhed.  

Salg & markedsføring

Jeg har siden år 1996 været en del af erhvervslivet i flere forskellige brancher. Men det vigtigste for mig i alle mine forskellige jobs gennem livet har altid været, at yde den bedste service og give en god kundeoplevelse.

Passionen for dygtiggøre mig kom sideløbende med mine jobs og derfor er det naturlig for mig at nørde i det, som jeg har gang i. Gennem mange år har jeg interesseret mig for markedsføring.  

Multimediedesigneruddannelsen i år 2014 blev mit vendepunkt, da fokus blev endnu mere nørderi med markedsføring og webdesign, hvilke har videreudviklet mit kendskab og kreativitet.

Gudskelov er markedsføring og design af hjemmesider ikke af meget værdi, hvis ikke vi formår at kommunikere til et menneske som har brug for vores vare/produkt/service. Og det er her mine mange år med kundekontakt er en fordel.

Håber du har dannet dig et godt indtryk af mig og min virksomhed. Du er altid velkommen til at kontakte mig.

De bedste hilsner
Jeanette Juul Nielsen

Har du spørgsmål til mig eller brug for hjælp til at skabe kontakt til dine kunder?

Giv mig et kald på 20963469 eller skriv på Echo designs messenger.