Menu Luk

SEO

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization og på dansk kaldes det søgemaskineoptimering. Godt SEO og en optimeret hjemmeside eller webshop får dig øverst i søgemaskinerne.

Vil du godt ligge øverst på søgemaskinerne er det vigtigt, at din hjemmeside har en god struktur og at den er bygget korrekt op. Nogle af de vigtige faktorer, er din hjemmeside skal loade hurtigt, ikke have fejl f.eks. døde links og være let at bruge på mobilen. Herudover skal din hjemmeside være brugervenlig og have relevant indhold og ord, som brugerne vil søge på i søgemaskinerne.

Det gode SEO arbejde viser sig, når en person søger f.eks. på Google efter et produkt/ydelse som du har på din hjemmeside og du kommer frem som en mulighed. Hver måned har de fleste brancher mange tusinde relevante søgninger. Jo mere du bliver vist og fundet i søgemaskinerne har stor værdi for, hvordan din hjemmeside ranker dvs. om den ligger på side 1 på Google.

Mange mennesker tror at SEO koster penge fordi det forbindes med Google Ads, som er købte annoncer på Google. Men SEO er gratis, dog skal der bruges arbejdstid på at optimere din hjemmeside, hvis dette ikke blev gjort fra starten. 

Keywordanalyse

Du ved sikkert allerede, hvilke ord dine kunder vil anvende, hvis de skal finde dig på internettet.

Har du tænkt over…

  • om disse ord fremgår på din hjemmeside?
  • hvor specifikke ordene er?
  • at der mange i din branche som anvender samme ord som dig?

Disse faktorer kan resultere i, at du ikke kommer frem på side 1, hvis ordet skrives i Google.

Derfor kan det være en god ide at få udarbejdet en keywordanalyse, der kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvilke ord du skal fokusere på og have indarbejdet på din hjemmeside. Dette er også en fordel i arbejdet fremadrettet med SEO.

Derudover kan denne analyse også bruges, hvis du vælger at vil kaste dig ud i Google Ads.

Linkbuilding

En anden side af SEO er linkbuilding der går ud på, at få andre gode hjemmesider til at linke til din hjemmeside. Det er smart fordi Google ser det som et tegn på, at din side er god, hvis der kommer trafik fra andre hjemmesider, blogindlæg, rating-portaler, rabatsider, brancheorganisationer, PR fra f.eks lokalavisen og lignende.

Brug fantasien og giv andre en god grund til at linke til din hjemmeside.

Har du brug for hjælp til SEO tager jeg gerne mine SEO-briller på og hjælper dig.

Læs mere om webdesign eller Google Ads.

Hvorfor vente? Book i dag og få et gratis uforpligtende onlinemøde.

Prisen er 45 minutter af din tid, hvor du fortæller om dit behov og din virksomhed, og jeg fortæller dig, hvordan jeg kan styrke din online tilstedeværelse.